Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτιά Μεσσηνία / Φωτιά σε εξέλιξη στη Μεσσηνία | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr

Φωτιά Μεσσηνία / Φωτιά σε εξέλιξη στη Μεσσηνία | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή χανδρινός μεσσηνίας. Μετά την επείγουσα ενημέρωση για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και αγιοι θεοδώροι του δήμου οιχαλίας, εστάλη μήνυμα για σε όσους βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι. Ένα σπίτι στο χωριό βράχος παραδόθηκε στις φλόγες. Δωρεάν rapid test αύριο τρίτη (3/8) σε 143 σημεία σε όλη τη χώρα. Η φωτιά απείλησε κατοικίες, ωστόσο η έγκαιρη επέμβαση των.

«είναι δύσκολη η κατάσταση με τη φωτιά στην περιοχή μέλπεια, του δήμου οιχαλίας, στη μεσσηνία». Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν το μεσημέρι της δευτέρας σε δύο διαφορετικά σημεία στη φθιώτιδα. Σε εξέλιξη φωτιές σε εξέλιξη σε φθιώτιδα και έβρο. Πριν από λίγο δόθηκε εντολή για την εκκένωση των οικισμών: Νέο μήνυμα από 112 για εκκένωση τριών οικισμών.

Φωτιά στη Μεσσηνία: Σε εξέλιξη το μέτωπο στην περιοχή Μέλπεια vid&pics | Flash.gr
Φωτιά στη Μεσσηνία: Σε εξέλιξη το μέτωπο στην περιοχή Μέλπεια vid&pics | Flash.gr from www.flash.gr
Πρόκειται για τα χωριά διαβολίτσι και άνω και κάτω μέλπεια τα οποία απειλούνται από τη φωτιά που καίει στην περιοχή. Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο βασιλίτσι μεσσηνίας το μεσημέρι της τρίτης, η οποία πριν από λίγες ώρες είχε τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Στο σημείο επιχειρούν περίπου 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Μάχη με τα πύρινα μέτωπα, ζημιές σε δεκάδες σπίτια. Μετά την επείγουσα ενημέρωση για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και αγιοι θεοδώροι του δήμου οιχαλίας, εστάλη μήνυμα για σε όσους βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι. Νέα φωτιά ξέσπασε το απόγευμα σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή μέλπεια, του δήμου οιχαλίας, στη μεσσηνία. Η φωτιά στην μέλπεια μεσσηνίας. Πρόκειται για την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στη μεσσηνία, στην κάτω μέλπεια του δήμου οιχαλίας.

Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης, 04.08.2021, στην περιοχή της κάτω μέλπειας στην μεσσηνία, πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα οι αρχές να εκκενώσουν έξι κοινότητες.

Πρόκειται για τα χωριά διαβολίτσι και άνω και κάτω μέλπεια τα οποία απειλούνται από τη φωτιά που καίει στην περιοχή. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα στην μεσσηνία, στην κάτω μέλπεια του δήμου οιχαλίας. Την ίδια ώρα ανησυχεί τις αρχές το. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή χανδρινός μεσσηνίας. Πώς ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη. Στο σημείο επιχειρούν περίπου 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Μάχη με τα πύρινα μέτωπα, ζημιές σε δεκάδες σπίτια. Άλλη μια μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Δεύτερη φωτιά στην περιοχή βλαχόπουλο. Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων άλλαξε κατεύθυνση και απειλεί τη βόρεια πλευρά στο διαβολίτσι. Μετά την επείγουσα ενημέρωση για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και αγιοι θεοδώροι του δήμου οιχαλίας, εστάλη μήνυμα για σε όσους βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι. Newsit τοπικα νεα φωτια στη μεσσηνια:

Μετά την επείγουσα ενημέρωση για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και αγιοι θεοδώροι του δήμου οιχαλίας, εστάλη μήνυμα για σε όσους βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι. Νέο μήνυμα από 112 για εκκένωση τριών οικισμών. Άλλη μια μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα. Στο σημείο επιχειρούν περίπου 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Δραματικές είναι οι στιγμές στη μεσσηνία αφού οι φλόγες έχουν φτάσει κοντά στο χωριό καρνάσι.

Μεσσηνία: Φωτιά στη Βοϊδοκοιλιά
Μεσσηνία: Φωτιά στη Βοϊδοκοιλιά from www.zougla.gr
Newsit τοπικα νεα φωτια στη μεσσηνια: Πριν από λίγο δόθηκε εντολή για την εκκένωση των οικισμών: Αναστάτωση στον δήμου χανδρινού από τη φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικίες © tharrosnews.gr. Δωρεάν rapid test αύριο τρίτη (3/8) σε 143 σημεία σε όλη τη χώρα. Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη να μην φτάσει η φωτιά στο χωριό. Νέο μήνυμα από 112 για εκκένωση τριών οικισμών. «είναι μεγάλη η φωτιά στην περιοχή βασιλίτσι και έχει περάσει μέσα από σπίτια, αλλά ακόμα δεν έχουμε εικόνα, για το αν έχουν προκληθεί ζημιές. Σε εξέλιξη φωτιές σε εξέλιξη σε φθιώτιδα και έβρο.

Εντολή εκκένωσης δόθηκε λίγο μετά τις 3 για χωριά της μεσσηνίας.

Μπηκαν στο χωριο καρνασι οι φλογες. Μεγάλη φωτιά και στο μαντούδι ευβοίας. Πρόκειται για την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στη μεσσηνία, στην κάτω μέλπεια του δήμου οιχαλίας. Αυτό ανέφερε στο απε, ο αντιπεριφερειάρχης μεσσηνίας, στάθης αναστασόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ερτ η φωτιά. Η φωτιά απείλησε κατοικίες, ωστόσο η έγκαιρη επέμβαση των. Εντολή εκκένωσης δόθηκε λίγο μετά τις 3 για χωριά της μεσσηνίας. Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο βασιλίτσι μεσσηνίας το μεσημέρι της τρίτης, η οποία πριν από λίγες ώρες είχε τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα στην μεσσηνία, στην κάτω μέλπεια του δήμου οιχαλίας. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη να μην φτάσει η φωτιά στο χωριό. Η φωτιά στην μέλπεια μεσσηνίας. «είναι δύσκολη η κατάσταση με τη φωτιά στην περιοχή μέλπεια, του δήμου οιχαλίας, στη μεσσηνία».

Πρόκειται για τα χωριά διαβολίτσι και. Εντολή εκκένωσης δόθηκε λίγο μετά τις 3 για χωριά της μεσσηνίας. Πρόκειται για τα χωριά διαβολίτσι και άνω και κάτω μέλπεια τα οποία απειλούνται από τη φωτιά που καίει στην περιοχή. Δραματικές είναι οι στιγμές στη μεσσηνία αφού οι φλόγες έχουν φτάσει κοντά στο χωριό καρνάσι. Πριν από λίγο δόθηκε εντολή για την εκκένωση των οικισμών:

Φωτιά στη Μεσσηνία - Bizznews.gr
Φωτιά στη Μεσσηνία - Bizznews.gr from i0.wp.com
Εκκενώθηκε παιδική κατασκήνωση ενώ η φωτιά κινείται προς τα βασιλικά κτήματα και δυναμώνει λόγω πολίτες και αστυνομικοί παρακολοθούν από μακρυά τις φλόγες από τη φωτιά που ξέσπασε. Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων άλλαξε κατεύθυνση και απειλεί τη βόρεια πλευρά στο διαβολίτσι. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή χανδρινός μεσσηνίας. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στον δήμο οιχαλίας, ενώ έχουν επιστρατευτεί και εναέρια μέσα. Άλλη μια μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα. Δωρεάν rapid test αύριο τρίτη (3/8) σε 143 σημεία σε όλη τη χώρα. Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο βασιλίτσι μεσσηνίας το μεσημέρι της τρίτης, η οποία πριν από λίγες ώρες είχε τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Μεγάλη φωτιά και στο μαντούδι ευβοίας.

Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη να μην φτάσει η φωτιά στο χωριό.

Αναστάτωση στον δήμου χανδρινού από τη φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικίες © tharrosnews.gr. Η φωτιά απείλησε κατοικίες, ωστόσο η έγκαιρη επέμβαση των. Πρόκειται για τα χωριά διαβολίτσι και. Σύμφωνα με την ερτ, επιτόπου επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ερτ η φωτιά. Η δήμαρχος οιχαλίας της μεσσηνίας, γιώτα γεωργακοπούλου, για την φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Newsit τοπικα νεα φωτια στη μεσσηνια: «είναι μεγάλη η φωτιά στην περιοχή βασιλίτσι και έχει περάσει μέσα από σπίτια, αλλά ακόμα δεν έχουμε εικόνα, για το αν έχουν προκληθεί ζημιές. Δεύτερη φωτιά στην περιοχή βλαχόπουλο. 'εκδηλη ανησυχία στους κατοίκους της ευρύτερη περιοχής κοντά στην κορώνη, καθώς παρουσιάζεται αναζωπύρωση στο. Πρόκειται για τα χωριά διαβολίτσι και άνω και κάτω μέλπεια τα οποία απειλούνται από τη φωτιά που καίει στην περιοχή. Πρόκειται για την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στη μεσσηνία, στην κάτω μέλπεια του δήμου οιχαλίας. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή χανδρινός μεσσηνίας.

Post a Comment for "Φωτιά Μεσσηνία / Φωτιά σε εξέλιξη στη Μεσσηνία | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr"